Bine aţi venit la casele de oaspeţi Cristal de Sare!

Situat în sud-estul Transilvaniei, în judeuţl Harghita, Casele de oaspeţi Cristal de Sare, oferă o experienţă de vacanţă într-un mod foarte eficient.

Situat în sud-estul Transilvaniei, în judeuţl Harghita, Praid, Casele de oaspeţi Cristal de Sare, oferă o experienţă de vacanţă într-un mod foarte eficient. Nouă căsuţe construite pentru a găzdui până la patru persoane fiecare, create cu oaspeţii noştri în minte pentru a oferi o atmosferă de acasă, în care o mereu ar dori să se întoarcă.

Oferta Sezonale

Detalii

Obiective turistice

Trasee turistice

Mina de sare (Salina)
Canyonul de Sare care reprezintă o rezervație naturală geologică protejate la nivel național, rădăcinile ale blocului de sare care se vede aici pe suprafață îsi pătrunde la o adâncime de 3 km și diametrul masivului de sare ajunge la 1,4 kilometri, această bloc de sare ar putea furniza  toate Europa cu sare pentru aproximativ 100 de ani. În Canyonul de Sare vom vedea, blocurile de sare  cu doline mai mici și mai mari, se observă conurile care sunt gravate prin infiltrarea apei subterane. 

 

Servicii

Casele de oaspeți Cristal de Sare la o distanță de aproximativ 250 m față de Salina și 200 m față de Strandul Praid. Cel mai apropiat magazine mixte, este la o distanță de 200 metri .

Orașul Sovata, este la o distanță  de 8 km de la Casele de oaspeți Cristal de Sare, Praid . Sovata, cel mai mare oras al regiuni, este situat la poalele vestice ale Munților Gurghiu,  la o altitudine de 500 m, renumita ca stațiune balneară. Sovata Bai, are caracteristicile cu lacile său sărate care constă în efectele de vindecare a problemelor reumatologice și simptomele ginecologice. Lacul Ursu este cel mai mare lac din Sovata, un lac sărat unic în toate Europa, privind caracteristicile  heliotermic, cu o vechime de 140 de ani.

Dotări

  • baie, duș, WC, bucătărie
  • TV, frigider
  • Pat matrimonial și o canapea cu două locuri
  • Bucătărie la fiecare căsuțe
  • grădină, loc de joacă pentru copii (leagăne, tobogane, nisip etc.).
  • ciuber cu apă sărată pt.8 pers.
  • grill-ul, opțiuni de gătit
  • WI-FI
  • locuri de parcare în curte

Galerie

Contactaţi-ne

Györfi Enikő(Manager)

Adresa : 537240 Praid, Strada Minei Nr.45 , Hargita, Romania

GPS : 46.5479, 25.1134

Telefon: : +40-745-322-179

Email : sokristaly@yahoo.com

Contact