Rólunk

Isten hozta a Só-Kristály vendégházaknál!

Só-kristály vendégházaink, Parajdon a sóbányátol pár percre, gyönyörű kilátásával ámúlatba ejtő környezetben talalhatóak. A Só-kristály vendégházak, turista látványosságokhoz kiválóan megfelelő elhelyezkedése, szeretett vendégeink nálunk töltött szabdidejének minőségét garantálja.

 

Vendégházaink tervezése és kivitezése során, vendégeink élményének és kiemelkedő kényelmének a lehető legmegfelelöbb szintre való emelése volt célunk.

Remélyük, hogy sikerült rövid izelitönkel felkelteni minden szeretett vendégünk érdeklödését olyannyira, hogy fékezhetetlen vágyat érezzenek a Só-kristály élmény kiprobálásához, újraátéléséhez. A Só kristály vendégházak a sóvidéki Parajdon a székelyföldi vendéglátás egyik legfontosabb helységében, rendelkezésre állnak minden kedves hozzánk látogató befogadására.

Parajd a leginkább sóbányájáról elhiresült turistaközpont, számtalan érdekes látnivalóval és csodálatos környezetével ajándékozza meg az ide látogatókat. A sósfürdő és a sóbánya közvetlen közelsége a vendégeink kitünő pihenési, gyógyúlási és kikapcsolódási tevékenységéhez nagy mértékben hozzájárulnak. A helység csodálatos természeti adottságainál fogva is kitünő kikapcsolodást jelenthet a dombos, hegyes, erdővel borított tájak kedvelőinek. Egy napos kirándulások keretében szinte egéssz székelyföld bejárható innen. A turázók, hegyi kalandok kedvelőinek kiválló kiíndúlópontjául szolgálhatnak vendégházaink. A görgényi havasok több mint ötven négyzetkilóméternyi szinte lakatlan területe az erdös hegyvidék rajongói számára, kimeríthetetlen uticélul szolgálhat.

Szováta par percre a Marosvásárhely fele vezető úton helyezkedik el, az itt található sós tavaknak köszönhetően nemzetközi fürdővárosként ismert. A Székelyudvarhely fele vezető úton először a népi kerámiájáról híres Korondon a népi mesterségek számtalan termékéböl válogathatnak majd Farkaslakán, Tamási Áron siremlékét tekinthetik meg az átutazók. Székelyudvarhely számtalan látványosságal szolgál a látgatók számára a történelmi templomok, iskolák és gazdasági illetve hadászati epitményei, maradványai csodállatos látványai e vidéknek.